Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO'DA SEÇİM HEYECANI

30 bini aşkın üyesi olan GTO'da başarılı bir dönem geçiren Meclis Başkanı Hilmi Teymur ile Yönetim Kurulu başkanı Tuncay Yıldırım, yeniden aday. Meslek gruplarından komiteler ve meclise seçilecek üye sayıları netleşti.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2022 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:26
Kaynak: İHA
GTO'DA SEÇİM HEYECANI

Gaziantep Ticaret Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. 1 Ekim'de, Bayraktar Lisesi'nde seçimlerin yapacak olan Gaziantep Ticaret Odası'nda üye sayıları belirlendi. 30 bin 973 üyenin bulunduğu odada, organlara seçilecek meslek komitesi üyesi sayısı 291, meclise girecek üye sayısı ise 123 olacak.

KOMİTE ÜYE SAYILARI DA NETLEŞTİ

Gaziantep Ticaret Odası gruplar bazında seçilecek meslek komitesi ve meclis üyeleri sayıları netleşti.

Buna göre:

-Meslek gruplarında faal üye sayı aralığı 150-400 olan gruplardan 5 komite 5, meclis üyesi

-401 ile bin üye sayı aralığındakilerden 7 komite, 3 meclis üyesi

-Bin ve 2 bin 500 üye aralığında olan gruplardan ise 9 komite , 4 meclis üyesi seçilecek.

30 bini aşkın üyenin bulunduğu oda organlarında seçilecek komite üyesi sayısı 291, meclise girecek üye sayısı ise 123 olacak.

TEYMUR VE YILDIRIM ADAY

Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde, başarılı bir dönem geçiren GTO Meclis Başkanı Hilmi Teymur ve GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, görev için yeniden aday olacaklar.

Oda da  organ seçimlerinin ardından GTO meclis ve GTO Yönetim Kurulu üyelikleri ve başkanlıklar, meclis tarafından belirlenecek.

GAZİANTEP TİCARET ODASI HAKKINDA

“Ziraat, Ticaret ve Sanayi Odası” adıyla 1898 yılında kurulan Gaziantep Ticaret Odası, 1910 yılında  “Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası” ve son olarak 15.05.1989 tarihinde “Gaziantep Ticaret Odası” unvanını alarak çalışmalarını sürdürüyor.

Oda, kuruluşundan bu yana Gaziantep ve ülke ekonomisine büyük katkılarda bulunan Gaziantep Ticaret Odası, kentte ticaret ve sanayinin planlı bir şekilde gelişmesinde çok önemli bir rol oynadı.

Gaziantep ticari hayatının canlanması ve üretim kapasitesinin artmasında çok önemli faaliyetleri olan Gaziantep Ticaret Odası, şehrin tanıtımı ve temsilinin yanı sıra üyelerinin sorunlarını gür bir sesle dile getirerek çözüm yolunda önemli çalışmalara imza atıyor.

Çağın gereklilikleri doğrultusunda kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren Gaziantep Ticaret Odası, alanında uzman 75 kişilik personel kadrosuyla da etkin bir şekilde üyelerine hizmet ediyor.

120 yılı aşkın süredir şehrin ve bölgenin lokomotifi olarak sosyo-kültürel alanlarda da çalışmalar yürüten GTO, öncü bir yönetim anlayışıyla paydaşlarına, Gaziantep’e ve bölgeye sürdürülebilir rekabet gücü kazandırma misyonu ve Gaziantep’in ülke ekonomisinde ilk 4 ilden biri olmasına öncülük etme vizyonuyla da şehrin geleceğine ışık tutuyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.