Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO’da yeni dönem

Gaziantep Ticaret Odası’nın meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminin ardından yeni yönetim kurulu ve meclis başkanlık divanı seçimleri yapıldı. Seçimler sonunda Tuncay Yıldırım GTO’nun yeni yönetim kurulu başkanı, Hilmi Teymur da meclis başkanı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:35
Kaynak: İHA
GTO’da yeni dönem

Gaziantep Ticaret Odası’nın geçtiğimiz hafta seçilen meclis üyeleri yeni yönetim kurulunu, yönetim kurulu başkanını ve meclis başkanlık divanını belirlemek için sandık başına gitti. Yapılan seçimler sonucu favori aday olan Tuncay Yıldırım’ın turuncu listesi ipi göğüsleyen taraf oldu.

YILDIRIM 61 OY ALDI

Kamuoyunun merakla beklediği seçimler sonunda, Tuncay Yıldırım’ın listesine 61 oy çıkarken, rakibi Sıtkı Severoğlu’nun listesi 44 oy aldı. Seçim sonucunda Tuncay Yıldırım GTO’nun yeni yönetim kurulu başkanı olurken, güçbirliği yaptığı Hilmi Teymur da GTO’nun yeni meclis başkanı seçildi. Yaklaşık 20 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük ticaret odalarından biri olan Gaziantep Ticaret Odası’nda yeni bir dönem başladı.

YENİ YÖNETİM KURULU

Seçimler sonucunda Tuncay Yıldırım başkanlığındaki GTO’nun yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Uğur Acıoğlu, Mehmet Tatar, Yılmaz Duman, Sinan Bay, Mustafa Eryoldaş, Kemal Delioğlu, Mehmet Kavsara, Ömer Işık, Kerim Akdoğan ve Ahmet Özgözükara.

MECLİS BAŞKANLIK DİVANI

Gaziantep Ticaret Odası meclis başkanlığına Mehmet Hilmi Teymur seçilirken, meclis başkan yardımcılıklarına Mehmet Dal, Mithat Tümer ve Katip üyeliğe de Abdullah Çelebi’nin seçildi. Disiplin kuruluna Ali Çelebi, Bülent Teymur, Ercan Hüner, Mehmet Tabur, Mehmet Derundere ve Ömer Faruk Öztekin getirildi.

TOBB DELEGELERİ

Gaziantep Ticaret Odası’nın TOBB delegeleri ise şu isimlerden oluştu: Mehmet Tuncay Yıldırım, Mehmet Hilmi Teymur, Ökkeş Tabur, Ali Osman Canseven, Mesut Yılmaz, Necip Yılmaz, Mehmet Hayri Demirci, Ahmet Tabur, Mustafa Deniz Durakoğlugil, Osman Kıratlı, Veli Kadooğlu, Mehmet Ali Çalışkantürk, Kemal Sertkaya, Hasan Erol, Mehmet Settar Cingisiz, Abidin Ademoğlu, Hülya Akkaya, Ayhan Aybar Çeliksöz, Kazım Çolak, Ayberk Uygun, Yusuf Ziya Yıldırım, Mehmet Ali Bozkurt, Ali Dalgıç, Veysel Köseoğlu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.