Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülle, GAÜN Teknopark’ı ziyaret etti

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, GAÜN Teknopark’ı ziyaret ederek, Girişimci Evi’nde incelemelerde bulundu. Gülle, “Böyle güzel bir merkez ve faaliyetlerinden dolayı Gaziantep Üniversitesi’ni kutluyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:12
Kaynak: İHA
Gülle, GAÜN Teknopark’ı ziyaret etti

TİM Genel Sekreteri Prof. Dr. Kerem Alkin, GAİB Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Kaplan, TİM Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Kaplan’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle Gaziantep Üniversitesi TARGET TTO’yu ziyaret eden, Gülle’ye Rektör Prof. Dr. Ali Gür ve Teknopark Genel Müdürü Ekrem Tekin tarafından merkezle ilgili olarak bilgi verildi. GAÜN Teknopark’ın fikri, projesi olan her kesimden girişimciye, her safhada kapılarını açtığını belirten Rektör Prof. Dr. Ali Gür, “Bugüne kadar birçok önemli projenin hayata geçirilmesinde girişimcilerimizin yanında olduk. Birbirinden başarılı projelerde girişimcilerimize her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Özellikle, katma değeri yüksek ürünlerin üretimi için çalışan girişimcilerimiz bizim için çok değerli” dedi.

GÜÇLÜ FİRMALAR VAR

GAÜN Teknopark Genel Müdürü Ekrem Tekin ise, Gaziantep’te yerelde son derece güçlü firmalar bulunduğuna işaret ederken, “Özellikle yazılım alanında, oyun alanında, elektronik, ticaret, dijitalleşme alanlarında firmaların global düşünmelerini çok önemsiyoruz. Bir farkındalık oluşmasını sağlamak için kurulan Girişim Evimiz, Teknopark’a ayrı bir renk kattı. Biz de firmalarımıza elimizden geldiğince desteğimizi koyuyoruz” dedi.

GAÜN’Ü KUTLUYORUM

Ziyaret sırasında Liberta Yazılım İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Argex Araştırma ve Geliştirme Sanayi Limited Şirketi, Xloop Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve İcak Bilişim Hizmet Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilileri tarafından hazırlanan sunumları dikkatle dinleyen TİM Başkanı İsmail Gülle, Gaziantep’in ihracatıyla her zaman Türkiye’nin yüz ak illerinden birisi olduğunu vurgularken, “Kuşkusuz ekonomideki bu olumlu gelişmede üniversitelerimizin rolü göz ardı edilemez. Bu bağlamda Gaziantep Üniversitesi kurduğu Girişimci Evi ile önemli bir misyon üstlenmiş ve Gaziantep ekonomisine katkı sunuyor. Böyle güzel bir merkez ve faaliyetlerinden dolayı Gaziantep Üniversitesi’ni kutluyorum” diye konuştu. Etkinlikte, GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz’ın yanı sıra girişimciler de hazır bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.