Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜLSİN ONAY'DAN MUHTEŞEM PİYANO RESİTALİ

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Gazianteplilerle buluşan Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay, sunduğu piyano resitali ile kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:47
Kaynak: İHA
GÜLSİN ONAY'DAN MUHTEŞEM PİYANO RESİTALİ

Şehitkamil Sanat Merkezi'nde (ŞSM) gerçekleştirilen programa ilgi çok yoğun oldu. Çaldığı dünyaca ünlü eserler sonrasında uzun süre alkışlanan Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay, kendisine gösterilen ilgi için teşekkür etti. Piyano resitaline; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile eşi Seval Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci, Ceyda Gürsel ve çok sayıda sanatsever katıldı.

HAKİKATEN ÇOK GÜZEL BİR KÜLTÜR ÇALIŞMASI

Program sonrası değerlendirmede bulunan dinleyenler, programı çok beğendiklerini ifade ettiler. Çok güzel bir gece yaşadığını dile getiren dinleyen Esin Özgül, "Gülsin Onay'ı televizyonlardan takip ediyorum. Çok beğendiğim, takdir ettiğim bir sanatçı. Bizim için çok güzel bir geceydi. Bu tür etkinliklerin sürekli olmasını diliyorum. Hakikaten çok güzel bir kültür çalışması" şeklinde konuştu.

MUHTEŞEM BİR KONSER DİNLEDİK

Dinleyen Tekin Özgül, Gülsin Onay'ın kendini dünyaya kanıtlamış bir sanatçı olduğunu kaydetti. Özgül, "Muhteşem bir konser dinledik. Çok güzel bir performans. Gülsin Onay, zaten dünyada kendini kanıtlamış bir sanatçı. Şehitkamil Belediyemizden bu tür konserlerin devamını da bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay; konser sonrası albümünü imzaladı, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çekindi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.