Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneydoğu'da GBC ağırlığı

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu'nun(GGF) yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Mardin'de düzenledi. Görev dağılımının yapıldığı toplantıda Gaziantep Basın Cemiyeti(GBC) yöneticisi 5 isim, federasyonun Yönetim ve Yüksek İstişare kurullarında gör

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:54
Kaynak: İHA
Güneydoğu'da GBC ağırlığı

Yaklaşık 20 bin üyesi ile Türkiyenin en büyük medya meslek örgütleri arasında yer alan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nun (TGK) Güneydoğudaki örgütü GGF'nin yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Mardin'de yaptı. Toplantıda gerçekleştirilen görev dağılımında, GBC'den toplam 5 yönetici GGF'nin Yönetim Kurulu ve Yüksek istişare Kurulu'nda görev aldı. Buna göre Arif Kurt Genel Başkan Vekili, Murat Atay Sayman, Nihat Düzgün Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Mustafa Mutlu ise Başkan danışmanı ve Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine getirildi.

Ayrıca toplantıda Gaziantep, Mardin, Siirt, Batman, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa ve Şırnak illerinden 550'nin üzerinde katılım gösteren gazeteci ve GGF yöneticileri, bölgedeki mesleki sorun ve çözüm yolları konusunda istişarelerde bulunuldu. Sektörün ve bölge illerinin geleceğine yönelik değerlendirmelerin de yer aldığı toplantıda, bölge illeri arasında sağlanacak mesleki birlik ve dayanışmanın gerek bölge ve gerekse ülke adına önemli kazanımlar sağlayacağı yönünde görüş birliğine varıldı.

GBC Başkanı Arif Kurt ve beraberindeki heyet, tarih ve medeniyet şehri Mardin'de Vali Mustafa Yaman'ı da ziyaret etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.