Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜVENEVLER’DE TAHRİP OLAN YOLLAR YENİLENİYOR

Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi’nde tahrip olan yollarda yol düzenleme ve asfaltlama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:17
Kaynak: İHA
GÜVENEVLER’DE TAHRİP OLAN YOLLAR YENİLENİYOR

Kış mevsim sonrası ilçe genelinde tahrip olan yollarda yol düzenleme ve asfalt çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Güvenevler Mahallesinde çalışmalarını sürdürdü. Hummalı bir çalışma yapan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 39 nolu cadde üzerinde asfaltlama çalışması başlattı. Bunun yanı sıra ekipler, yayalar için de kaldırım düzenlemesi yaptı.

CADDE VE SOKAKLARIMIZDA EKSİK HİÇBİR YER KALMAYACAK

Yapılan çalışmalarla mahallelerindeki tüm eksikliklerin giderileceğini ifade eden Güvenevler Mahalle Muhtarı Uğur Gökçek, “Ağır kış koşulları sebebi ile 39 nolu caddedeki yolumuz baya bir tahrip olmuştu. Bunlar hem yayalar hem de araç sahipleri için sıkıntı veriyordu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Şehitkamil Belediyemiz tarafından çalışmalara başlandı. Şuanda hummalı bir çalışma yapan belediye ekipleri, asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Bunun yanı sıra kaldırım düzenlemesi de yapılıyor. İnşallah en kısa sürede, mahalle aralarındaki sokaklarda da çalışmalar başlatılacak. Yapılan çalışmalarla birlikte cadde ve sokaklarımızda eksik hiçbir yer kalmayacak. Yapılan bu hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.