Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamleler 15 temmuz için atıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Selçuklu Gençlik Merkezinde satranç turnuvası düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2019 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:24
Kaynak: İHA
Hamleler 15 temmuz için atıldı

15 Temmuz ruhunu yaşatmak için bir dizi etkinlikler düzenleyen Şahinbey Belediyesi bu etkinlikler çerçevesinde Selçuklu Gençlik Merkezinde 74 kursiyerin katıldığı satranç turnuvası düzenledi. Sosyal tesislerde eğitim gören 5,6 ve 7. sınıf kursiyerlerinin katıldığı, satranç etkinliği açık kategori ve eleme usulü yapıldı. Organizasyonunu Şahinbey Belediyesinin satranç öğretmenleri gerçekleştirdi. Turnuvada Mimar Sinan Gençlik merkezi kursiyerlerinden Yusuf Emiroğlu birinci, Selçuklu Gençlik Merkezi kursiyerlerinden Yavuz İzzet ikinci, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi kursiyerlerinden Meral Şimşekli üçüncü olurken Selçuklu Gençlik Merkezi öğrencilerinden Esranur Karakuş ise dördüncü oldu.

Dereceye giren ilk 4 sporcu madalya ile ödüllendirilirken, diğer yarışmacılara ise Şahinbey Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.