Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Alpdoğan İYİ Parti’de aday adayı oldu

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Hasan Alpdoğan, eğitimi, donanımı, liyakati, vizyonu ve çevresi ile aday adayları arasında ön plana çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:24
Kaynak: İHA
Hasan Alpdoğan İYİ Parti’de aday adayı oldu

Hem parti tabanının hem de parti üst yönetiminin desteğini alan, geniş iş ve sosyal çevresi ile İYİ Parti'ye farklı kesimlerden önemli oranda oy kazandıracak potansiyeli bulunan Endüstri Mühendisi Hasan Alpdoğan'ın aday adaylığı İl ve tüm İlçe Parti teşkilatları tarafından memnuniyetle karşılandı. 30 Yıllık çalışma hayatının büyük kısmını Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalarda mühendis, danışman, Dış Ticaret Müdürü ve işveren olarak geçiren Endüstri Mühendisi Hasan Alpdoğan, geniş sosyal, iş ve aile çevresi ile İYİ Parti'nin Gaziantep'teki en dikkat çekici adayları arasında yer alıyor.

Merhum İl Başkanı Celal Yıldırım döneminde İl Başkan Yardımcısı ve İl Basın Medya Reklam ve Propaganda Başkanı olarak görev yapan Hasan Alpdoğan, önceki gün İYİ Parti Genel Merkezi'nde aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Siyasete İYİ Parti ile başlayan, kısa sürede parti teşkilatları ve parti tabanı ile iyi bir iletişim ve diyalog ortamı kuran Hasan Alpdoğan, partinin kurumsallaşması, parti programının ve teşkilatın çalışmalarının geniş kitlelere ulaştırılması konusunda başarılı çalışmalara imza attı.

BAŞARILI AİLE ve ÇALIŞMA HAYATI

1969 yılında Gaziantep’te aslen Pazarcıklı olan esnaf bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Hasan Alpdoğan, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamladı. 1992 Yılında 9 Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olarak çalışma hayatına başladı. 1995 Yılında Gaziantep’te gelerek tekstil sektöründe ilk işyerimi açtı. 2000-2003 Yılları arasında ISO 9000, Verimlilik, Marka Oluşturma, Tanıtım ve Dış ticaret konularında danışmanlıklar yaptı. 2003 – 2005 yıllarında tekstil sektöründe İhracat Müdürlüğü yaptı. 2006-2008 Yıllarında ABİGEM’de  (Avrupa Birliği İŞ Geliştirme Merkezi) AB Uzamanı olarak görev aldı. 2008 Yılında bigbag çuval sektöründe kendi fabrikasını kurarak 2013 yılına kadar çalıştırdı. 2014 Yılından bu yana gıda ambalajı üretimi yapan bir firmada Dış Ticaret Müdürü olarak görev yapıyor. Edebiyat Öğretmeni eşi ve Cildiye Uzmanı doktor kız, Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde okuyan oğlu olmak üzere iki çocuk babası olan Hasan Alpdoğan, iyi derecede İngilizce biliyor.

KURUMSALLAŞMA ÇOK ÖNEMLİ

Uzun yıllar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'nde (ABİGEM) firmaların kurumsallaşması yönünde eğitimler veren Endüstri Mühendisi Hasan Alpdoğan, her alanda başarının kurumsallaşma ile mümkün olduğuna dikkat çekiyor. Siyasi partilerde de kurumsallaşmanın önemli ve kalıcı etkisi olduğuna vurgu yapan Alpdoğan, İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde İYİ Parti'ye kurumsal kimlik oluşturulması ve sosyal medyanın etkin ve parti amaçları doğrultusunda kullanılması anlamında önemli katkılar sundu.

SİYASİ HAYATI İYİ PARTİ İLE BAŞLADI

Siyasete İYİ Parti ile başlayan Endüstri Mühendisi Hasan Alpdoğan, parti kültürüne ve parti programına olan hakimiyetinin yanında, kısa süre içerisinde gerek genel merkez gerekse de parti tabanıyla iyi bir iletişim ve diyalog ortamı oluşturdu. İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Hasan Alpdoğan, siyasete girişini ve sonrasındaki gelişmeleri şöyle anlattı:

"Siyasi hayatım İYİ Parti ile başladı. İYİ Parti'nin yeni kurulduğu dönemlerde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in katıldığı bir TV programında, ülkemizin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili güven verici konuşmasından etkilenerek aynı gün partimize üye oldum.  2020 Yılı Eylül ayında Sayın Sercan Karadağ'ın Şehitkamil İlçe Başkanı olduğu dönemde ilçe yönetim kurulu danışmanı olarak görev aldım. 2021-2023 yılları arasında merhum İl Başkanımız Sayın Celal Yıldırım'ın yönetiminde İl Başkan Yardımcısı ve İl Basın Medya Reklam ve Propaganda Başkanı olarak görev yaptım. Başkanlığım döneminde kurumsal kimlik oluşturulması, medya mensupları ile iyi bir diyalog ortamı kurulması ve sosyal medyanın etkin bir şekilde kullanılması konusunda önemli çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımızın sonucunda parti teşkilatımızın çalışmaları ve partimizin güncel konulardaki görüşleri medyada etkin şekilde yer aldı.

Ülkemiz tarihindeki en kritik seçimlere giderken, bu kutlu yolda elimi taşına altına koyarak sorumluluk almayı kendime, partime ve ülkeme karşı bir görev olarak görüyorum. Mevcut hükümet, ülkemizi her anlamda geriye götürdü. Yeniden zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye'yi inşa edecek olan parti İYİ Parti'dir. Ülkemizi yeniden aydınlığa çıkaracak olan bu süreçte tüm vatandaşlarımızı İYİ Parti saflarına bekliyoruz."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.