Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAVALI TABANCA’DA TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ GAZİANTEP

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılık ve Avcılık branşı sporcuları kazandıkları şampiyonlukla Gaziantep’i Türkiye’nin en iyisi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 13:09
Kaynak: İHA
HAVALI TABANCA’DA TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ GAZİANTEP

Havalı Silahlar Türkiye Kupası, 10-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Mersin Erdemli Atış Poligonunda düzenlendi. Yılın ilk faaliyeti olan Havalı Silahlar Türkiye Kupası aynı zamanda Avrupa Şampiyonası, Gençlik Olimpiyatları ve diğer uluslararası müsabakalar için de bir milli takım seçmesi niteliği taşıdı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bay-Bayan takımlarının da katıldığı müsabakalarda Gaziantep adeta şaha kalktı. Büyük Erkekler Takım müsabakalarında yarışan Cihat Vaysal, Gökhan Banar ve Hanifi Fazlı Soysal 1692 puan alarak Türkiye Şampiyonu oldu. Bayanlar Takım müsabakalarında yarışan Kübra Sözlü, Ülkü Soysal ve Aylin Yıldız ise 1615 puan ile Türkiye İkincisi oldu. Puanlar sonucunda ise Havalı Tabanca kategorisinde Türkiye’nin en iyi erkek takımı aldığı şampiyonlukla Gaziantep oldu. GÖKHAN BANAR GAZİANTEP’İ TEMSİL EDECEK

1692 puan alarak Türkiye Şampiyonu olan takımda yer alan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılık branşı sporcusu Gökhan Banar Milli Takıma seçildi. Milli Sporcumuz Avrupa Şampiyonasına katılarak milli forma ile Gaziantep’i Avrupa’da temsil edecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.