Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayatla eğitimi birleştiren belediye

Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Oğuzeli Belediyesi, eğitime olan katkısını aralıksız sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:49
Kaynak: İHA
Hayatla eğitimi birleştiren belediye

Oğuzeli Belediyesi Dündar Taşer Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nde spordan el sanatlarına, müzikten kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden hobi kurslarına kadar pek çok farklı alanda eğitim veriliyor.

'EĞİTİME OLAN KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK'

'Hayatla Eğitimi Birleştiren Belediyecilik Anlayışı' ile hareket ettiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Dündar Taşer Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Kılıç, "Dündar Taşer Kütüphane ve Eğitim Merkezi'ne gelen öğrencilerimiz ders dışında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerinde içinde oluyor. Yürüttüğümüz temel belediyeciliğin yanında sosyal belediyecilik anlamında da hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Eğitime olan katkılarımız devam edecek, çocuklarımız ne kadar iyi eğitim alırsa bizim gücümüz bir o kadar artacak" dedi.

'HERKES İCİN KÜTÜPHANE PROJESİ'

'Herkes İçin Kütüphane Projesi' hakkında da bilgi veren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, bölgede yaşayan vatandaşın özelliklede dezavantajlı grupların yaşam boyu öğrenme çabalarına destek vermek için proje ortağı olduklarını belirtti.

Başka Kılıç, "'Herkes İçin Kütüphane Projesi' programı kütüphanemizi toplum merkezlerine dönüştürmekle kalmayıp, aynı zamanda kadınlara, yaşlılara, gençlere, işsizlere, engellilere ve kırsal kesimlerde yaşayanlara, ekonomik gelişme, eğitim, iletişim ve kültür konularında kazanımlar sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.