Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırseverden Kur’an kursu

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, hayırseverler ve ilgili kurumlar işbirliğinde eğitim başta olmak üzere birçok alanda çeşitli protokoller imzalanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2020 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:14
Kaynak: İHA
Hayırseverden Kur’an kursu

Bu kapsamda hayırsever Hacı Fevzi Gül tarafından Şahinbey İlçesinde yaptırılacak 4-6 Yaş Kur’an Kursu için protokol imza töreni düzenlendi.

Valilikte imzalanan protokol imza törenine, Vali Davut Gül’ün yanı sıra, Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu ile hayırsever Hacı Fevzi Gül katıldı.

Vali Davut Gül, törende yaptığı konuşmada, böylesi güzel işlere öncülük eden ve emeği geçen herkese teşekkür ederek kursların hayırlı nesillerin yetişmesine vesile olması temennisinde bulundu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Ağaç yaş iken eğilir kaidesince 4-6 yaş çocuklarımızın eğitimi için yapılacak bu eserin İlimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olacağını inanıyorum. Belediye olarak kendimize bir hedef koyduk. İnşallah yıl içerisinde 20 tane 4-6 yaş için yer temin edip inşaatını tamamlamak üzere gayret edeceğimizi ifade ettik. Hayırseverlerimiz de buna katkı sağlıyorlar” diye konuştu.

İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın gönüllerinde Allah sevgisi, Peygamber sevgisi ile ilmek ilmek işlemek için yola çıktık ve hamd olsun hayırseverimiz Hacı Fevzi amcamız bu hayır seferberliğine ailece katıldılar. Hayırsever ailemize teşekkür ediyorum. En hayırlı yatırım insana yapılan yatırımdır” ifadelerini kullandı.

Hayırsever Hacı Fevzi Gül ise hayır işine vesile olan herkese teşekkür ederek 10 senelik hayalini gerçekleştirdiğini aktardı.

Konuşmalar sonrasında Şahinbey Belediyesi tarafından temin edilecek arsa üzerine hayırsever tarafından yaptırılacak Hacı Fevzi Gül 4-6 Yaş Kur’an Kursu protokolünün imzaları atıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.