Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAYRULLAH KUBBA’DAN 14 MART MESAJI

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2019 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 01:05
Kaynak: İHA
HAYRULLAH KUBBA’DAN 14 MART MESAJI

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, ‘14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz" sözünün, Türk hekimlerine olan güvenin büyük göstergesi olduğunun altını çizen Genel Koordinatör Hayrullah Kubba, Türk milletinin geleceğinde hekimlerin mukaddes yeri bulunduğunu kaydetti.

Kubba yayımladığı mesajda, “İnsanların yaşam kalitesini yükseltmek ve halkımıza daha sağlıklı bir yaşam sağlamak adına sağlık çalışanlarımız bütün zorluklara göğüs geriyor. En önemli varlığımız olan ruh ve beden sağlığımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelinin hayatımızdaki yeri çok büyüktür. Bir toplumun huzurlu mutlu ve başarılı olmasının yolu o toplumun her şeyden önce sağlıklı bireylerden oluşmasından geçer. Bu sebeple sağlık çalışanları bireyleri tedavi ederken aynı zamanda toplum ve ülke için çok önemli bir görevi ifa etmektedirler. Tek gayesi insan yaşamı ve sağlığı olan kıymetli Türk Hekimleri, ebe, hemşire, sağlık memurlarımızın ve bütün sağlık çalışanlarının çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi, onlara mesleklerinin saygınlığına yakışır, rahat çalışabilecekleri ortam ve imkanların sağlanması en büyük dileğimdir. Şifa veren ele vefanın gösterilmediği, saygının ve sevginin yerini şiddetin kapladığı “Sağlıkta Şiddet” olaylarında sağlık bakanlığımızın aldığı tedbirlerin yanı sıra bizler de, her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Bu kutsal ve onurlu görevi yerine getiren doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza teşekkürü borç biliyor, bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin dört bir yanında fedakarca hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.