Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herşeyin üstesinden geleceğiz

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz, Yönetim Kurulu ile birlikte basının huzuruna çıkarak verdiği demeçte Gaziantepspor’u ayağa kaldırmak için geldiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:47
Kaynak: İHA
Herşeyin üstesinden geleceğiz

Gaziantepspor’da enkaz devraldıklarını belirten Durmaz, “Kulüp binasından içeri girdiğimizde Cenaze evi gibiydi. Yemek çıkmıyordu, futbolcular aç susuzdu. Allaha şükürler olsun, artık kazan kaynıyor, bakın burada hep birlikte yemek yiyoruz. Her gün yeni bir borçla tanışıyoruz. Kulüp çalışanları bizlere bilgi vermiyordu, bizlerde ne olup bittiğini anlayana kadar iş işten geçiyordu. Kulüpte iş yapmayan 35 elemanı tazminatlarıyla birlikte işten çıkarttık.

37 DOSYA VAR

Gaziantepspor’un FİFA’da 37 tane Dosyası bulunuyor, Her gün birileriyle bunları halletmek için görüşüyoruz. İsviçre’de bir Dosya vardı, bunu halletmeseydik takımın 6 puanı daha silinecekti. Chiko ile ilgili dosyayı da hallettik.

HUZEYFE’NİN TAKIMI DEĞİL, GAZİANTEP’İN TAKIMI

Gaziantepspor Kulüp Başkanlığına şov yapmak için gelmedim. Kentin takımını kurtarmak için geldim. Takım maddi destek görmediği için başarılı olamıyor. Vali beyle ve Adalate Bakanı ile görüşme imkanımız oldu. Zorlu bir dönemden geçiyoruz, bunların da üstesinden geleceğiz.

GAZİANTEPLİ FİRMALARDAN AHDE VEFA BEKLİYORUZ        

Kulüpten alacağı olan firmalarında da ahde vefa yapması gerekiyor. Bu kulüp Gazianteplilerin takımı, takımın şu anda 113 bin TL borcu var, tabi bunlar kur üzerinden işlem gördüğü için her geçen borç artıyor. Buna rağmen borçlarla ilgili ödemeler yapılıyor. Biz transfer yasağını kaldırmak için çalışıyoruz. Ama benim diyen Antepliler alacaklılarından vazgeçmeyerek kulübü daha da zora sokuyor. Valilik bünyesine hesap açılması lazım. Toplanan paralarla komisyon kurularak borçlar ödensin takım kurtulsun.

KIZIL TUTUKLANABİLİR

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz, takımın eski Yöneticisi Mustafa Kızıl ile ilgili önemli iddialarda bulunarak tutuklanabileceğini söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.