Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hilux’un muhteşem performansı büyüledi

Avrupa’nın en çok satan pick-up markası olan Toyota Hilux, Dülükbaba mesire alanında Gaziantepliler’in karşısına çıktı. Zorlu etapları başarı ile geçen Toyota Hilux, izleyenlerden tam puan aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 04:32
Kaynak: İHA
Hilux’un muhteşem performansı büyüledi

Toyota Muhittinoğlu Otomotiv tarafından düzenlenen gösteride, segmentinin lideri konumundaki Hilux’un başarılı performansı Gaziantepliler’i adeta büyüledi. Dayanıklılık ve güvenilirline SUV konforu da eklenen Toyota Hilux, yeni tasarımıyla da çok beğenildi. Hem iş amaçlı hem de özel amaçlı kullanımlar için tercih edilen Hilux, yüzde 23.1’lik Pazar payıyla Avrupa’daki en çok satan model olarak liderliğini koruyor.

Hilux, üretimine başlandığı 1968 yılından bu yana tüm dünyada 18 milyondan fazla satış adedine ulaşarak erişilmesi zor bir başarıya da imza attı. Daha güçlü şasisi, güçlendirilmiş kasa bölümü, genişletilmiş 4×4 kapasitesiyle sınıfında büyük bir fark yaratmayı başaran Yeni Hilux, SUV tarzı kabini ve sürüş kalitesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Teknolojik özellikleri, sofistike tasarımı ve yüksek off-road yetenekleriyle SUV tarzı mükemmel bir sürüş konforu yaşatan Toyota Hilux, pick-up segmentinde yeni bir çağın öncüsü olarak görülüyor. Konforlu ve çok amaçlı bir 4×4 olarak tercih edilebilen Hilux, Türkiye’de; 150 beygirlik 2.4 D-4D dizel motor ve 177 beygir güç üreten 2.8 D-4D dizel motor seçenekleri ile satışa sunuluyor. Dört çeker sürüş özelliğine sahip 2.4 D-4D motor, 7.3 lt/100 km tüketim ortalamasıyla segmentinde yakıt ekonomisi sağlıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.