Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yakalandı

Gaziantep'te kimliği belirsiz bir kişi elinde satmak için götürdüğü telefonla girdiği iş yerinin boş olduğunu fark edince vitrindeki beğendiği modeli çalarak, kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili polis çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 16:27
Kaynak: İHA
Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Çagdaş Mahallesi Mehmet Oğuz Gögüş caddesinde bulunan bir telefon dükkanına giren kimliği belirsiz şahıs, elindeki telefonu satmak için götürdüğü iş yerinde kimsenin olmadığını görünce harekete geçti. Bir süre etrafı kolaçan eden şahıs, vitrinde beğendiği bir telefon modelini alarak, kayıplara karıştı.Hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Hırsızlığın olduğu esnada komşu dükkana para bozdurmaya gittiğini belirten işletme çalışanı Suriye uyruklu Enes Ali, "Para bozdurmaya gitmiştim, döndüğümde vitrindeki telefonlardan birinin yerinde olmadığını fark ettim. Güvenlik kamerasına baktık, hırsızın dükkanda kimsenin olmadığını fark edince telefonu çaldığını gördük. Hemen polise haber verdik" dedi.

Öte yandan, olay yerinde inceleme başlatan polis, izlediği güvenlik kameralarından eşgalini belirlediği şahsın kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.