Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİNE OPERASYON

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından hırsızlık olaylarına yönelik şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda birçok suçtan arama kayıtlarının olduğu tespit edilen şahıslar yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:21
Kaynak: İHA
HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİNE OPERASYON

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, “Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerimizin Şehitkâmil bölgesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalarda; 4 şüpheli şahıs yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Yakalama sırasında görevli memurlara bıçak çekmek suretiyle mukavemette bulunan şüpheli şahıslar zor kullanılarak etkisiz hale getirildi.

 Gözaltına alınan şüpheli şahısların yapılan inceleme ve kontrollerinde; oto hırsızlığı, yağma (gasp), kredi kartı hırsızlığı gibi 6 adet olayı gerçekleştirdikleri ve bu suçlardan arama kayıtlarının olduğu tespit edildi.
 Şüpheli şahıslar haklarında yapılan yasal işlemlerin bitmesine müteakip adli makamlara sevke edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.