Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ “Oryantasyon Programı” düzenleyecek

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 2018-2019 eğitim-öğretim akademik yılına kayıt yaptıran öğrencilerin üniversiteye adapte olabilmeleri için “Oryantasyon Programı” düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:29
Kaynak: İHA
HKÜ “Oryantasyon Programı” düzenleyecek

Her yıl düzenlenen ve dört gün sürecek olan program kapsamında, HKÜ’yü ve özellikle il dışından gelen öğrencilere Gaziantep’i tanıtmak amacıyla kapsamlı bir “Öğrenci Oryantasyon Programı” gerçekleştirilecek. Bu yıl 24 Eylül’den itibaren başlayacak oryantasyon sürecinde, binlerce öğrenci üniversite ortamına uyum sağlayacak.

GÜLTEKİN VE AKBABA HKÜ’NÜN YENİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞACAK

Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin üniversite ve kampüs yaşamına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin olanaklarına hızla adapte olmalarına yardımcı olmak amacı ile düzenlenen “Öğrenci Oryantasyon Programı”nda sürpriz konuklar da yer alacak. Ünlü Sunucu-Yazar Sadık Gültekin ‘’ İş Hayatı Sizden Ne Bekliyor?’’ ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba ‘’Yeni Bir Başlangıç ve Kampüste İletişim-Kalbini de Al Gel’’ konulu seminerleri ile yeni öğrencilerle buluşacak.

Yeni HKÜ Öğrencileri bu “Öğrenci Oryantasyon Programı” vesilesiyle; yeni arkadaşlarıyla tanışmanın yanı sıra üniversitenin tüm idari ve akademik birimlerini tanıma fırsatı yakalayacak. Bunların yanında uluslararası ilişkiler ofisi, öğrenci kulüpleri ve kazandıkları fakülte/bölümler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olacak. Böylece, kampüs hayatının mini bir provasını yapacak olan yeni üniversiteliler şehir gezisi ile Gaziantep’i yakından tanıyacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.