Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ, üniversite tanıtım fuarlarına başladı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Eğitimin Hayat Boyu Seninle” sloganı ile Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen tanıtım ve eğitim fuarlarına katılmaya başladı. İlk durağı Hatay olan HKÜ’nün ikinci rotası ise Şanlıurfa oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2017 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:49
Kaynak: İHA
HKÜ, üniversite tanıtım fuarlarına başladı

ÜNİVERSİTE ADAYLARI TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTU

Türkiye’nin birçok ilinden, Hatay ve Şanlıurfa’da düzenlenen; “Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarı”na katılan üniversiteler, öğrenciler ve öğretmenlerle buluştu. Türkiye’nin dört bir yanından üniversite adaylarını tek çatı altında buluşturan fuara katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi, üniversite adayları ve öğretmenler tarafından büyük ilgi gördü.

HKÜ STANDI ZİYARET EDEN ÖĞRENCİLER DETAYLI BİLGİLER ALDI

Üniversite tercih fuarına gelen adaylar HKÜ yetkilileriyle yüz yüze görüşerek; fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, indirimler, derece bursları, uluslararası değişim programları, yurtdışı eğitim olanakları, çift anadal, yandal, yatay/dikey geçiş gibi konularda detaylı bilgiler aldı. Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ile ziyaretçilerin dikkatlerini çeken HKÜ, Hatay ve Şanlıurfa’da gerçekleştirilen eğitim fuarında öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu.

Eğitim fuarında birçok Devlet ve Vakıf Üniversitesi yer alırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.