Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’de tercih ve tanıtım günleri devam ediyor

YGS ve LYS sona erdikten sonra öğrenciler, büyük bir heyecanla sınav sonuçlarını beklemeye ve hedefindeki mesleği seçebilmek için gün saymaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 04:47
Kaynak: İHA
HKÜ’de tercih ve tanıtım günleri devam ediyor

Öğrencilerin tercihleri için birçok kurum çeşitli destek sağlamaya hazırlanırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) de; 18 Temmuz - 3 Ağustos arasında “Tanıtım ve Tercih Günleri” düzenleyerek, öğrencilere doğru meslek seçimi ve kariyerleri için hizmet veriyor.

AKADEMİSYENLER ÖĞRENCİLERE DESTEK OLUYOR 

18 Temmuz – 3 Ağustos arası yapılacak olan “HKÜ Tercih ve Tanıtım Günleri” HKÜ Kampüsü içinde, Eğitim Fakültesi binası içerisinde her bölümün akademisyen kadrosu tarafından, veli ve öğrencilere bölümler hakkında detaylı bilgi vermeye devam ediyor.

Aday öğrencilere ve velilere, HKÜ akademisyenleri tercih ve tanıtım günlerinin sonuna kadar; üniversitenin sağladığı imkanlar, fakülteler, meslekler ve tercihler, akademik programlar, burs seçenekleri, kampüs imkanları, üniversitenin yurtiçi ve yurtdışı olanakları, barınma imkanları hakkında detaylı bilgiler vermeye devam edecek.

Uzman tercih danışmanları tercih ve tanıtım günlerinde, doğru meslek seçimi ve tercihlerde öğrencilere yardımcı olmaya devam ediyor. Öğrencilerin, iyi bir geleceğe ve hedefindeki mesleğe ulaşabilmesi için uzman tercih danışmanlarıyla görüşmeden, son kararlarını vermemeleri, HKÜ’lü yetkililer tarafından önerildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.