Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’den anlamlı proje

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:33
Kaynak: İHA
HKÜ’den anlamlı proje

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ve HKÜ Renklerin Dansı Kulübü üyeleri “Gülümsemeye ve gülümsetmeye var mısın ? " projesi ile yola çıkarak, Kilis İlinde bulunan Selahattin İyigün İlkokulundaki bir sınıfı yeniden düzenledi.

MİNİK ÖĞRENCİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

HKÜ öğrencileri kendi imkanları ile, iki ay boyunca yürüttükleri proje kapsamında, okulun; kitaplık, kitaplar, perde, masa örtüsü, duvar etkinlikleri, oyuncak, kırtasiye gibi eksikliklerini temin ederek yeniledi. Projede yer alan öğrenciler minik öğrencilerle yüz boyama etkinliği de gerçekleştirdi. HKÜ Sınıf Öğretmenliği bölümü Öğretim Görevlileri Neşe Uygun ve Sakine Hakkoymaz öncülüğünde tamamı gönüllü elli öğrenci tarafından gerçekleştirilen proje, minik öğrencilerin yüzünü güldürdü.

HEM GÜLÜMSEDİK HEM GÜLÜMSETTİK

Projenin öncülüğünü yapan HKÜ Öğretim Görevlisi Sakine Hakkoymaz: “Gülümsemeye ve gülümsetmeye var mısın ? " diyerek yola çıktık. Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak birlikte Kilis İlinde bulunan Selahattin İyigün İlkokuluna öğrencilerin gülüşlerine ortak olmaya gittik. Okulun imkanları göz önünde bulundurulup hazırlanan sınıf içinde bulanacak duvar etkinlikleri, okuma kitapları , etkinlik kitapları , çeşitli boyama yapabilecekleri materyaller , defterler , masa örtüleri ve daha bir çok malzeme ile çocukların yüzlerini güldürmek istedik. Çocukların gözlerindeki o parıltıları görmek, heyecanlarına ortak olmak, birlikte etkinlikler yapmak bizlerde de tarif edilemeyecek kadar güzel duygular yarattı. Okulun zor şartlarına rağmen öğretmenlerinin ilgisi ve sevgisi de takdir edilesiydi. Kulüp üyelerimiz tarafından kurulan kitaplık sınıfa yerleştirildiğinde öğrencilerle birlikte sınıf öğretmenini de mutlu ettik. Bu proje ile hem gülümsedik hem gülümsettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.