Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’den Kariyer Genişletecek Atölyeler

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), öğrencilerini geleceğe hazırlamak ve kariyerlerine yön vermelerini sağlamak amacıyla alanında uzman kişileri öğrencilerle buluşturan programlar düzenlemeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2017 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 14:28
Kaynak: İHA
HKÜ’den Kariyer Genişletecek Atölyeler

HKÜ Kariyer Merkezi ve HKÜ Psikolojik Danışma Topluluğunun İşbirliği ile organize edilen “Kariyerinizi Genişletecek Atölyeler” konulu program HKÜ Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğrencileri için kariyerlerine farklı bakış açıları kazandırmak amacıyla düzenlenen programa konuşmacı olarak Özel Sektörden Uzman Psikolojik Danışman Hayal Demirci ve İŞKUR’dan Uzman Psikolojik Danışman Ülkü Yüksel katıldı.

İş yaşamı hakkında konuşan Uzman Psikolojik Danışman Hayal Demirci, mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Meslek yaşamında ayakta kalmanın püf noktalarına değinen Demirci öğrencilere, kariyerlerine yön vermek için yapmaları gerekenleri anlattı.

“İŞ YAŞAMINA HAZIR MISINIZ?”

Sunumuna İŞKUR bünyesinde kariyer imkanları hakkında bilgi vererek başlayan uzman psikolojik danışman Ülkü Yüksel ise öğrencilere mezun olduktan sonra ki aşamalarda ne yapmaları gerektiği hakkında bilgiler verdi. İş yaşamına hazır mısınız diye soru soran Yüksel; İş yaşamına hazırlanırken hedeflerinizi belirleyin. Sizi iş hedefinize ulaştırabilecek özgeçmişinizi farklı kurum ve farklı pozisyon özelliklerine göre ayrı hazırlayın. Mesleği ve sektörü değerlendirin ve becerilerinizi bu yönde geliştirin” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Soru-cevap şeklinde devam eden programda HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şener Büyüköztürk ve HKÜ Kariyer Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Eşici konuşmacılara teşekkür belgesi taktim etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.