Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’den kitap okuma projesine destek

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla Türkiye genelinde 81 ilde aynı anda gerçekleşen kitap okuma etkinliğine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2017 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:38
Kaynak: İHA
HKÜ’den kitap okuma projesine destek
  1. Kütüphane haftası dolayısıyla Türkiye genelinde 81 ilde aynı anda kitap okuma etkinliği düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde “İnsan Her Yerde Okur” etiketi ile sosyal medyada gündem olan etkinliğe HKÜ Mütercim Asım Kütüphanesi de destek verdi. Öğrencilerin okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte HKÜ, Gaziantep Bayramlı İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.

 

HKÜ Kampüsü çim alanında düzenlenen etkinlikte HKÜ Kütüphane Müdürü Mustafa Cesur, HKÜ öğrencileri, Bayramlı İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri 30 dakika boyunca kitap okudu.

“HKÜ’DE OKU-YORUM ”

"HKÜ’de Oku-Yorum" teması adı altında düzenlenen etkinlik hakkında görüşlerini dile getiren HKÜ Kütüphane Müdürü Mustafa Cesur: “Kütüphane haftası dolayısıyla bir çok etkinlik düzenleniyor. Biz de çocukların okuma sevgisini arttırmak, kütüphane bilinci kazandırmak ve gelecek hayatlarına güzel bir alışkanlık bırakmak amacıyla bu projeye destek verdik. Farkındalık oluşturmak adına yürütülen bu projede çocukları kitaplarla buluşturarak her yerde kitap okunabileceği anlayışını vurgulamaya çalıştık” dedi.

Bayramlı İlkokulu ve İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği'nin (AY-BİR) de katkıları ile HKÜ Kampüsü çim alanında düzenlenen etkinlikte HKÜ öğrencileri ve Bayramlı İlköğretim okulu öğrencileri görülmeye değer bir manzara sergilediler. Etkinlik sonunda üniversite kampüsünü ve HKÜ Kütüphanesini de gezen Bayramlı İlkokulu yönetici ve öğrencileri hediyelerle uğurlandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.