Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’nün kendi markası dünyanın en büyük havalimanında

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından kampüs içine çeşitli alanlara açılan; “HQUICK LOUNGE” Cafe, kampüs dışına çıkarak dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğini taşıyan İstanbul Havalimanında açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:11
Kaynak: İHA
HKÜ’nün kendi markası dünyanın en büyük havalimanında

İsim hakkı ve patenti HKÜ’de bulunan HQUICK LOUNGE, HKÜ Kampüsü içerisinde kahve severlere hizmet veriyor. Geniş ürün yelpazesi ile tatlı ve pasta çeşitlerinden en özel kahve çeşitlerine kadar farklı tatları içinde bulunduran HQUICK LOUNGE, kampüs dışında ilk defa dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanında açıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında görkemli bir şölen ile Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğini taşıyan İstanbul Havalimanı açıldı. Ticari olarak ilk seferlerin başladığı havalimanında, yolcular için çeşitli sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetlerde başladı. Birçok mağaza, cafe, lokanta vb. mekanların açıldığı havalimanında, HKÜ tarafından açılan HQUICK LOUNGE ilk misafirlerini ağırlamaya başladı.

HQUICK LOUNGE’Yİ İLK OLARAK HALUK KALYONCU ZİYARET ETTİ

Açılış günü yerli ve yabancı binlerce protokolün katıldığı tören ile birlikte katılımcılar havalimanını gezerken HQUICK LOUNGE’de katılımcılara hizmet verdi. HQUICK LOUNGE’yi ilk olarak HKÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Haluk Kalyoncu ziyaret etti. Kalyoncu’nun katılımıyla beraber gün boyu hizmetini sürdüren HQUICK LOUNGE’nin İstanbul Havalimanında 24 saat yolculara hizmet vereceği belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.