Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’nun yeni rektörü Edibe Sözen oldu

5 yıldır Hasan Kalyon Üniversitesi Rektörlük görevini yürüten Prof. Dr. Tamer Yılmaz görevini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Edibe Sözen’e verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2018 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:42
Kaynak: İHA
HKÜ’nun yeni rektörü Edibe Sözen oldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2018-2019 Akademik açılış töreninde veda konuşmasını yapan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Rektörlük görevini Rektör yardımcısı Prof. Dr. Edibe Sözen’e bıraktığını açıkladı. Prof. Dr. Yılmaz, akademik açılış yılı konuşmasında veda konuşması yaptığını belirterek, Edibe Sözen'e ise yeni görevinde başarı diledi. Yılmaz, Kalyoncu Holding bünyesinde çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Programda konuşan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu ise 5 yıllık başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Yılmaz’a teşekkür ederek, yeni Rektör Prof Dr. Edibe Sözen'i ise yöne görevi için başarı diledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, HKÜ Mütevelli Heyet Başkan Vekili Haluk Kalyoncu tarafından Prof. Dr. Tamer Yılmaz'a başarılı çalışmaları nedeniyle şükran, yeni rektör Prof. Dr. Edibe Sözen'e ise tebrik plaketi verildi.

Programda konuşan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu ise 5 yıllık başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Yılmaz’a teşekkür ederek, yeni Rektör Prof Dr. Edibe Sözen'i ise yöne görevi için başarı diledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.