Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hocaoğlu gündemi bombaladı

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili gündemi değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2021 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:04
Kaynak: İHA
Hocaoğlu gündemi bombaladı

Hocaoğlu, yaptığı açıklamada, “Orman yangınları ve Sel felaketinde canını malını kayıp eden, büyük acılar yaşayan bu milletin evlatlarına, tüm ulusumuza başsağlığı ve geçmiş olsun diyerek basın toplantımıza başlıyoruz. Üzülerek söylüyorum, bu acılar ne ilk, nede son olacak. En acı olan ise; bunlara felaket deyip, basit bir açıklama yapan, 19 yıldır bunların nedeni olan, ancak rant uğruna gözünü kapatıp kulağını tıkayan AKP yöneticilerinin, sanki bu olanlarla hiç ilgisi yokmuş gibi açıklamalar yapmasıdır” dedi.

HASTANEYİ SEL BASINCA MI?

Hocaoğlu, “Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesini sel basıp, onlarca insan yok olunca mı yetkililer gelecek? Şampiyon Belediye başkanı, Sağlık Bakanlığı, bu hastaneye ruhsatı nasıl verdiniz. Sayın Valim, bu şehrin bakanları milletvekilleri çok şey istemiyorum. Teknik heyetten rapor istiyorum. Bu dere yatağına bu hastanenin yapılması uygun mudur? Kime ne kadar rant sağlandı açıklayın. Gaziantep halkı bunlar açıklayamazlar. İlk  seçimde bize oy verin, kim ne kadar rant elde etmiş açıklayalım. Felaket yaşanmadan bu yolsuzluğu yapanlardan bedeli tahsil edip, hastaneyi taşıyalım, dere yatağını ıslah edelim”

Hocaoğlu, sözlerine söyle devam etti, “Sayın Tahmazoğlu, yeşil vadiye yapılan binalara hiç baktın mı? Yamaca nasıl dizilmişler? Bir heyelan olduğunda ne olacak, raporunu açıkla? Sonra, Akkent Camii inşaatı gibi, ifade dahi vermeden, felaket deyip işin içinden çıkmayın? Karataş bölgesinin deprem haritasını ve yeşil vadi bölgesindeki yamaçlara yapılan yapıların etüt raporlarını açıkla. Beraber gidip gezelim. Zaman aşımını hesapladım. Hiç heveslenme, ilk seçimde Şahinbey Belediye Başkanlığını İYİ Parti ve Millet İttifakı alacak, bak o zaman nasıl hesap vereceksin. KOSGEB destekli iş yerini yıkıp, ne kadar imar rantı elde ettiğin gariban kadınların, ahını siz ve tüm Gaziantep görecek.

Ben ve çalışma arkadaşlarım, ilçe başkanlarım mahalle mahalle, köy köy geziyoruz. Herkesi dinliyoruz. Pazarın ve halkın nabzını tutuyoruz. Duydum, AKP milletvekilleri ve belediye başkanları da geziyormuş, ben görmedim, medya yazıyor. Gelin birlikte gezelim, hodri meydan! Pazara çıkacak yüzünüz var mı? Ben buradayım. Varsa cesaretiniz, beraber çıkalım pazara. Çıkalım açık oturuma, 7 milletvekiliniz, 8 belediye başkanınız var. İl ve ilçe başkanlarınızı saymıyorum. Ben 7/24 hazırım.

BÖYLE GÖÇ POLİTİKASI OLMAZ

Artık konuşmaktan gına geldi. Suriyeliler derken birde ne olduğu belirsiz Afganlar çıktı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir göç politikası yok. Bu modern işgal politikası. Sayın AKP genel başkanına söyleyecek laf yok. O saraylarda özel uçaklarında ve makam araçlarında. Dış dünyayı görmüyor. Sayın Gaziantep milletvekilleri bakanları sizler bu şehirde doğdunuz, bu şehirde büyüdünüz. Yarın genel başkanınız sarayında yaşayacak, ancak sizin akrabalarınız bu şehirde elinizi vicdanınıza koyun. Bu şehir bizim, bu şehrin partisi yok. Biz Gaziantepliyiz. Allah için yarınlarınız için elinizi vicdanınıza koyun. Koyamıyorsanız. Seçim deyin biz gereğini yaparız. Önümüzü açın.

GAZİANTEPSPOR’UN ARAZİSİ

Gaziantep Spor Kulübü gitti. Arazisini Büyükşehir Belediyesi aldı. Her şey hukuka uygun. 58 bin 340 metrekare hoş arazi. Burası spor kompleksi idi. AKP en iyi bildiği işi yaptı, burayı imara açtı. Gaziantep’in milletvekilleri hepinize sesleniyorum. Bu şehir bizim, şampiyon belediye başkanı açıklasın. Arazinin alış fiyatı nedir. İmar değişikliği sonrası değeri ne oldu? Bu arazide ne kadar spor tesisi olacak? Gözünüzü toprak doyursun diyeceğim ama o da doyurmuyor. Gaziantep halkı sizi bunlara mecbur bıraktığımız için binlerce kez özür diliyorum. Ama hatalarımızdan ders aldık. Biz sahalardayız. Girilmedik ev, iş yeri, mahalle bırakmıyoruz. Sizde destek verin. Gaziantep’te değişim başladı. AKP ve Cumhur ittifakı Gaziantep’te yıkılır ise; Türkiye’de yıkılır. Biz yola çıktık. Hizmet bizden destek sizden. İlk desteği İYİ Partiye üye olarak sen ver. İlk seçimde İYİ Partiye oy vererek taçlandır. Biz 07.08.2021 de, otellerde, bağ evlerinde değil;  Gaziantep İl binamızda sizin evinizde birlik beraberlik yemeğimizle startı verdik. Seçime kadar durmak yok. Destek sizden çalışmak bizden; ilk seçimde oy sizden, seçildikten sonra hizmet bizden” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.