Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hokey Süper Ligi sona erdi

İlk etabı 16-21 Kasım 2019 tarihleri arasında Zonguldak’ta 2. Etabı ise 3-8 Şubat 2020 tarihleri arasında Alanya’da tamamlanan 2019-2020 Sezonu Kadınlar Salon Hokeyi Süper Ligi sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:13
Kaynak: İHA
Hokey Süper Ligi sona erdi

MİLLİ TAKIM OYUNCULARINA SERTİFİKA

Atatürk Spor Salonunda oynanan son maçların ardından 2019-2020 Sezonu Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig kupa töreni düzenlendi. Törende Federasyon Başkanı Sadık Karakan ve protokol geçtiğimiz ay Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası C2’de ikinci olan Milli Takımımızda bulunan sporculara çiçek ve sertifikalarını takdim etti. Milli Takım Sporcularına ödül takdiminin ardından Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig’de bireysel ödül kazanan sporculara ödülleri verildi.

GOL KRALİÇESİ VE EN İYİ OYUNCULARA ÖDÜL

2019-2020 Sezonu Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig’de Gol Kraliçesi olan Fatma Songül Gültekin’e (Atılım Muğla Olimpik), En İyi Kaleci; seçilen Selin Güzeller’e, En İyi Oyuncu ödülünü almaya hak kazanan Perihan Küçükkoç (Gaziantep Polisgücü ) ve Sinem Alpakan’a ( Gaziantep Polisgücü) ödüllerini Federasyon Başkanı Sadık Karakan takdim etti.

GAZİANTEP POLİS GÜCÜ ŞAMPİYON OLDU

2019-2020 Sezonu Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig’de 3. olan Gaziantep Doruk SK’ya kupa ve madalyalarını Hollanda Hokey Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Haike Blaauw takdim etti. 2019-2020 Sezonu Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig’de 2. olan Bolu Belediyesi SK’ya kupa ve madalyaları THF Yönetim Kurulu Üyeleri Mahir Oktay ve Mehmet Kaplan tarafından verildi.

2019-2020 Sezonu Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig’de Şampiyon olan Gaziantep Polisgücü SK’ya kupa ve madalyalarını Federasyon Başkanı Sadık Karakan ve Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak takdim etti.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, kupa töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’de hokey sporunun yükselişe devam ettiğini belirterek, “Turnuvamıza katılan tüm kulüplerimize, sporcularımıza, teknik heyetlere ve hakemlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KÜME DÜŞEN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Turnuva sonunda ligin son sıralarında yer alan Buca Halk Eğitim, Diyarbakır Kayapınar ve VMY Kahramanmaraş Kulübü Süper lige veda etti.

Kadınlar Salon Süper Lig’de sıralama şu şekilde oluştu;

Gaziantep Polisgücü- Şampiyon

- Bolu Belediyesi

- Gaziantep Doruk

- Atılım Muğla Olimpik

- Kırıkkale GSK

- Zonguldak Gençlik Merkezi

- Nizip Halk Eğitim

- Nizip GSK

- Buca Halk Eğitim (Küme Düştü)

- Diyarbakır Kayapınar (Küme Düştü)

- VMY Kahramanmaraş (Küme Düştü)

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig’de Şampiyon olan Gaziantep Polisgücü 2021 yılında düzenlenecek Avrupa Kulüpler Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.