Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Hükümetin ekonomi politikaları yanlış"

“İnsanlarımız dolmuş parası bulamıyor, otobüse binemiyor” diyen CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Vatandaşın sesini duyan yok, sıkıntılarını gören yok” diyerek Meclis Genel Kurulunda isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2022 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:13
Kaynak: İHA
"Hükümetin ekonomi politikaları yanlış"

Hükümetin yanlış ekonomik politikalarına vurgu yapan Yılmazkaya, "Ekonomi uçuyor." dediniz, doları uçurdunuz, altını uçurdunuz, ev fiyatlarını uçurdunuz, benzini, mazotu uçurdunuz, market, pazar fiyatlarını uçurdunuz ama vatandaşın alım gücünü bitirdiniz” dedi.

Uzun zamandır ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıların, yüksek enflasyon ve art arda yaşanan zamların vatandaşı ve esnafı bitirdiğini vurgulayan Yılmazkaya, “artık bucak kemiğe dayandı, çarşı Pazar kan ağlıyor” dedi.

“Ekonomide bir sorun yok” diyerek vatandaşı aldatmaya çalışanları hedef alan Yılmazkaya, TBMM Genel Kurulunda konuyla ilgili yaptığı konuşmada şu ifadeler yer verdi;

"Ekonomimiz uçuyor." diyen saray şahbazlarına ve koltuk sevdalılarına birkaç sözümüz var. Hani ekonomimiz uçuyordu, hani uzaya gidecektik? Bırakın uzaya gitmeyi vatandaş artık otobüse binemiyor. Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaş kalmadı. İnsanlarımız dolmuş parası bulamıyor. "Ekonomi uçuyor." dediniz, doları uçurdunuz, altını uçurdunuz, ev fiyatlarını uçurdunuz, benzini, mazotu uçurdunuz, market, pazar fiyatlarını uçurdunuz ama vatandaşın alım gücünü bitirdiniz” dedi.

VERİN BİZE BAŞKANLIĞI EKONOMİ NASIL ŞAHLANACAK!

Yılmazkaya, "Ekonomiyi bizden iyi kimse bilemez." naraları attınız, "Verin bize Başkanlığı, bakın, ülke nasıl şaha kalkacak." dediniz, geldiğimiz durum ortada. Batık bir ülke, kötü bir ekonomi yönetimi, milyonlarca işsiz vatandaş, milyarlarca dolar dış borç, milyonlarca icralık dosya, kredi ve borç batağında olan esnaf ve vatandaş” ifadelerin kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.