Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İKA İLE GSMMMO ARASINDA İMZA

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:58
Kaynak: İHA
İKA İLE GSMMMO ARASINDA İMZA

Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler "dış ticaret eğitimi" destek sözleşmesi Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ile İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz tarafından imzalandı.

Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay konu ile yaptığı açıklamada "Krizlerden çıkış yolunun ülkenin imalat-ihracatının artırılmasından geçtiğinin bilincinde olarak, yaklaşık 2.000 (iki bin ) Mali Müşavirle Ülkemizin ve Şehrimizin kalkınması için çalışmaktayız" dedi.

Özbay açıklamasına şöyle devam etti: "İhracatçımıza, üreticimize, ticaret erbabına hizmet üretmekteyiz. Ekonominin doğru yönlendirilmesi noktasında rehberlik yapmaktayız.

Gaziantep 5 organize sanayi bölgesi, örnek sanayi sitesi, diğer sanayi siteleri ve ticaret alanında üretip satan canlı bir ekonomiye sahip bir şehrimiz, 2018 nisan ayında Türkiye genelinde İhracatta 6.sırada yerini koruyarak 562 milyon 117 bin $'lık ihracata ulaşmıştır.

Mali Müşavirler, işverenler tarafından her konuda ilk danışılan kişi konumundadır. Zaman zaman geçmişte de düzenlediğimiz gibi, Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak; Meslek Mensuplarının Dış Ticaret bilgi düzeyinin artırılması, güncel uygulamaların doğru anlatılmasını ve dış ticarette kalifiye Mali Müşavirlerin yetiştirilmesini hedefleyen dış ticaret eğitimi için Oda olarak İpekyolu Kalkınma Ajansı’na proje sunduk ve bu kabul edildi. İpekyolu Kalkınma Ajansı ile beraber 3 gün ve toplam 24 saat sürecek bu eğitimi düzenliyoruz.

İpek yolu Kalkınma Ajansı Adına Sayın Genel Sekreter Burhan Akyılmaz'a ve Odamızın Prodes Komisyonuna teşekkür ediyorum."

İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz ise "Gaziantep'teki Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere vereceğimiz dış ticaret eğitiminin destek sözleşmesini Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanımız Hüseyin Özbay ile imzaladık. Odamıza ve üyelerine hayırlı olsun" dedi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.