Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki firmaya operasyon

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2017 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 12:00
Kaynak: İHA
İki firmaya operasyon

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nce; FETÖ/PDY üyeliği, terör örgütüne finans sağlamak ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından işlem yapılan Uğur İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş ve UG Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş Şirketlerinin yetkililerine Gaziantep’te ve İstanbul’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 

Uğur İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş ortaklarından (M.C.U) isimli şahsın oğlu ve UG Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketinin yetkilisi şüpheli (A.U) ile şirket çalışanlarından şüpheliler (H.A), (A.D) ve (M.E) isimli şahıslar Gaziantep’te gözaltına alınırken, Uğur İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş şirketi ortaklarından (M.İ.) isimli şahsın damadı ve ASSE Madencilik İnşaat Taşımacılık Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi yetkilisi şüpheli (E.Ö) İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Adli makamlara sevk edilen şirket çalışanları (H.A), (A.D) ve (M.E) adlı şüpheliler adli kontrol kaydı ile serbest kaldı.

UG Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş yetkililerinden (A.U) ve ASSE Madencilik İnşaat Taşımacılık Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketinin yetkilisi şüpheli (E.Ö) tutuklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.