Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İLETİŞİM DÜNYASI GAZİANTEP'TE BULUŞUYOR

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen, TÜHİD Anadolu Buluşmaları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Gaziantep'te gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 16:50
Kaynak: İHA
İLETİŞİM DÜNYASI GAZİANTEP'TE BULUŞUYOR

'TÜHİD Anadolu Buluşmaları', Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yarın saat 13.30'da Divan Otel'de gerçekleşecek. Dört oturumun yapılacağı programda, "İş Dünyası ve İletişim", "Medya ile İletişimin Sırrı", "Gaziantep Markası "Şimdi Gaziantep Zamanı", ve "UNESCO Gastronomi Şehri' Gaziantep" konuları ele alınacak.

İLETİŞİM SEKTÖRÜNÜN NABZI GAZİANTEP'TE ATACAK

Moderatörlüğünü TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Karakaş'ın yaptığı "İş Dünyası ve İletişim" konulu 1. Oturumda, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve Çalık Holding Kurumsal İletişim Direktörü Özlem Yalçın konuşacak.

TÜHİD Yönetim Kurulu Üyesi Fügen Toksü'nün moderatörlüğünü yapacağı "Medya ile İletişimin Sırrı" konulu 2. oturumda Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Köşe Yazarı Vahap Munyar ve Vodafone Türkiye Kurumsal İletişim Kıdemli Müdürü Sevil Wittmann konuşmacı olarak katılacak.

Bilgi Üniversitesi Next Academy Başkanı Levent Erden'in moderatörlüğünde gerçekleşecek "Gaziantep Markası "Şimdi Gaziantep Zamanı" konulu 3. oturumda ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Brandmap Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve marka danışmanı Bülent Fidan ile Mediacat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bilgi Üniversitesi Marka Okulu Eş Başkanı Pelin Özkan konuşmacı olarak yer alacak.

ÜNLÜ GURMELER GASTRONOMİ ŞEHRİNİ KONUŞACAK

Moderatörlüğünü Gaziantep Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oya Özkanlı'nın yapacağı "UNESCO Gastronomi Şehri' Gaziantep" konulu 4. Oturumun konuşmacıları ise Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Mehmet Yaşin, Hürriyet Gazetesi Yemek Yazarı Sahrap Soysal ve Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bayram.

HALKLA İLİŞKİLER SEKTÖRÜNÜN ÇATI ÖRGÜTÜ TÜHİD

Halkla İlişkiler mesleğinin dünya standartlarında uygulanmasını amaçlayan ve sektördeki çalışanların mesleki gelişmelerine de ışık tutan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD), 45 yıldır akademik, mesleki ve toplumsal sorumlulukların gereklerini en üst düzeyde ve katma değer yaratacak bir anlayışla yerine getirmek amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştirmektedir. Anadolu Buluşmaları da, Anadolu şehirlerinde iletişim sektörünün güçlendirilmesi, sektörün paydaşları arasındaki iletişiminin artırılması ve bu şehirlerde halkla ilişkiler kavramı ile ilgili farkındalık yaratılması için TÜHİD'in 3 yıl önce hayat geçirdiği bir paylaşım projesidir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.