Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk kez düzenlenen fuarlar da KOSGEB desteği alabilecek

TOBB Fuarcılık Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı ve AKORT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya, vermiş oldukları mücadele ile ilk kez kurulacak olan fuarların KOSGEB desteği alacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:41
Kaynak: İHA
İlk kez düzenlenen fuarlar da KOSGEB desteği alabilecek

Konuyla ilgili açıklama yapan Akkaya;

“8. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası’nda TOBB Türkiye Fuarcılık Meclisi olarak gündeme getirmiş olduğumuz konu başlıklarından bir tanesi de “ilk kez düzenlenen fuarların da KOSGEB desteği kapsamına alınabilmesi” talebimizdi.

KOSGEB Genel Destek Programı Uygulama Esasları’nda yapılan değişiklik ile ilk kez düzenlenen ihtisas fuarları da KOSGEB tarafından destek kapsamına alınmaya başlanmıştır. Uygulama Esasları’nın 8 inci maddesinde bu husus “İlk defa düzenlenecek olan fuarlarda, organizatör kuruluş tarafından beyan edilen toplam net stand alanının azami %25 (yirmibeş)’i destek kapsamına alınabilir.” dedi.

Akkaya, Türkiye Fuarcılık Meclisimizin KOSGEB tarafından olumlu olarak sonuçlandırılan talebinin sektörümüze ve katılımcılarımıza büyük katkısı olacaktır.

KOSGEB desteği ile AKORT Fuarcılık olarak 20 yıldır istikrarlı bir şekilde sektörel fuarlar düzenliyoruz. Son dönemde ihtiyaç hissedilen İşçi ve İş yeri Güvenliği alanında, 04-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında ilkini gerçekleştireceğimiz İSGF & F İş Sağlığı ve Güvenliği Forum ve Fuarı da bu kapsamda destek alabilecektir” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.