Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMO öğrencilerle buluştu

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Kilis'te görev yapan oda üyelerini ziyaret ederek sorunları masaya yatırdı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 15:21
Kaynak: İHA
İMO öğrencilerle buluştu

Başkan Çeliktürk, Kilis 7 Aralık Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. 

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kilis'te bulunan oda üyesi mühendislerle bir araya gelerek mesleki ve sosyal etkinlikler, komisyon kararları, kurs ve seminerler konularını masaya yatırdılar. Sorunları yerinde tespit etmenin önemine değinen Başkan Çeliktürk " Çeşitli zaman aralıklarında Kilis'te bulunan üyelerimizle bir araya gelerek istişare toplantıları yapıyoruz. Üyelerimizin karşılaştığı sorunları yerinde tespit ederek çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalar konusunda bilgiler aktarırken Kilis'te yapacağımız çalışmaları da aktarıyoruz. Bu toplantımız gelecek için verimli olmuştur " dedi.

Daha sonra Kilis 7 Aralık Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bektaş Tepe'yi ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası yönetimi Genç İmo yapılanmasıyla ile ilgili olarak paylaşımda bulundu. Üniversitenin İnşaat Bölümü öğrencileriyle de bir araya gelen Başkan Gökhan Çeliktürk, inşaat mühendisliğinin önemi ve kavramını anlatan bir konuşma yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.