Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMO’DAN BAŞKAN KILIÇ’A ZİYARET

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı makamında ziyarette bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2018 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:13
Kaynak: İHA
İMO’DAN BAŞKAN KILIÇ’A ZİYARET

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen olağan genel kurul ile göreve gelen Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a bugüne kadar şubelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, "Oğuzeli Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalar yaparak, Gaziantep ve Oğuzeli halkımız için güzel projelere imza atmak istiyoruz” dedi.

Çeliktürk ve yönetimine yeni görevlerinin tekrardan hayırlı olmasını dileyen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, kapılarının tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine açık olduğunu belirtti.

Gaziantep’in ve Oğuzeli’nin ulaşım, çevre, yeşil alanlar ve imar konularının görüşüldüğü ziyarette İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk günün anısına Oğuzeli Belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç’a plaket takdim etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.