Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş dünyasında seçim heyecanı

İş dünyasında seçim heyecanı yaşıyor. Gaziantep ekonomisine yön veren kuruluşların başında gelen Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası üyeleri önümüzdeki dönemin yöneticilerini seçmek için sandık başına gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 11:59
Kaynak: İHA
İş dünyasında seçim heyecanı

GTO’DA HEYECAN DORUKTA

Yaklaşık 20 bin üyesi ile Türkiye’nin en büyük ticaret odaları arasında bulunan Gaziantep Ticaret Odası’nda seçim heyecanı doruğa çıktı. 41 Grupta 249 meslek komite üyesi ve 104 meclis üyesinin belirleneceği seçimlerde, bir çok grupta birden fazla listenin yarışacak olması seçim heyecanının artmasına neden oluyor. Bugün yapılacak olan meslek komitesi seçimlerinde GTO’nun 12 bin 192 üyesinin sandık başına gitmesi bekleniyor. 

HIDIROĞLU YENİDEN ADAY 

120 Yıllık tarihine sahip olan Gaziantep Ticaret Odası’nın yeni yöneticilerinin belirleneceği seçim Gaziantep’in en önemli gündem maddesi oldu. Bugün yapılacak olan seçimlerin büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor. GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde yeniden aday olacağını açıklamıştı. Bugün yapılacak olan meslek komitesi seçimlerine göre GTO’nun yeni meclis ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek.

GSO VE BORSA SAKİN

Ticaret Odası’ndaki seçimlerin hareketli geçmesi beklenirken, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası’nın seçimlerinin sakin bir havada gerçekleşeceği ifade ediliyor. Gaziantep Ticaret Borsası seçimlerinde 12 meslek grubundan yaklaşık 900 üyeni sandığa gitmesi bekleniyor. Seçim sonuçlarına göre önce 30 kişilik meclis üyeleri, sonra da yönetim kurulu üyeleri belirlenecek. Mevcut Başkan Ahmet Tiryakioğlu’nun yeniden aday olması bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.