Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstikrar devam edecek

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2017 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:11
Kaynak: İHA
İstikrar devam edecek

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Liginde mücadele eden Gazişehir Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin Süper ligde tek temsilcisi haline geldi. Takımın başarısıyla gurur duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni sezonda da takımın istikrarının devam edeceğini vurguladı.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bizim göz bebeğimiz” diyerek devam kararı almasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, takımın Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ismiyle Süper Ligde devam edeceğini belirtti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Liginde devam eden Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının, kentin vizyonu olduğuna dikkati çeken Şahin, “Bizler tekerlekli sandalye basketbol takımımızın başarısıyla gurur duyuyoruz. Bu takımımızda her zaman çıtaylı yüksek tuttuk, bundan sonrada tutmaya devam edeceğiz. Geçen sezon Süper Lig ilk seneleri olmasına rağmen ligi 6. Sırada tamamladılar. İlk yılımızda bu önemli ve gözardı edilemeyecek bir başarı. Yeni sezonda bu başarımız devam edecek. Ayrıca Doğu ve Güneydoğu bölgesini bu branşta Süper Ligde temsil etmek, bölgenin lokomotifi olmak bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.

HEDEF AVRUPA KUPALARI

Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının bundan sonra sadece Süper Lig ile yetinmeyeceğini, Gaziantep’i Avrupa kupalarında da temsil etmek istediklerini belirten Şahin, “Tekerlekli Sandalye Basketboldaki başarımızı Avrupa’ya taşımak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var. Hatta Avrupa Kupalarının bir ayağına Gaziantep olarak ev sahipliği yapmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var. Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum. Azıcık imkan sağladığımız takdirde engellilerin neler yapabileceğini net bir şekilde ortaya koydular. Takımımızla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.