Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şahin oldu

Meral Akşener önderliğinde Türkiye'nin 87. Partisi olarak 25 Ekim'de Türk siyaset tarihinde yeni bir dönem açan İYİ Parti'nin Gaziantep İl Başkanlığı'na Ziraat Mühendisi İzzettin Şahin atandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 21:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:54
Kaynak: İHA
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şahin oldu
Ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İYİ Parti'de yapılan değerlendirmeler sonucu, Teşkilatlanma Masası Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından Ziraat Mühendisi ve A sınıfı iş güvenlik uzmanı İzzettin Şahin'in Gaziantep İl Başkanı olarak atandığı bildirildi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Genel Merkez'de oluşturulan komisyonun son derece titiz bir çalışma yaptığını ve göreve getirilecek teşkilat başkanı ve yöneticilerinin bulundukları il ile ilçelerde toplumla barışık, herkesi kucaklayan isimlerden oluşması için herşeyi ince eleyip sık dokuduğunu söyledi.
Özdağ, İl Başkanlığına atanan İzzettin Şahin'in kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getireceğinden emin olduğunu ifade ederek," Gaziantep'ten İYİ Parti'ye çok büyük bir katılım ve ilgi var. Şu ana kadar çok güzel tepkiler alıyoruz. Hem partimize, hem de Gazişehrimize yakışır, adaleti ön planda tutan, sevilen, herkesi kucaklayan ve demokrasiden asla ödün vermeyen İzzettin Şahin'i İl Başkanı olarak atadık. Bu görevi kardeşimizin layıkıyla yerine getireceğinden ve ikidara giden yolda partimize büyük katkı sunacağından hiç bir şüphemiz yoktir" diye konuştu.
İl Başkanlığı görevine atanan İzzettin Şahin ise, demokrasiden taviz vermeden, toplumun tüm kesimlerine kucak açarak, kimseyi ötekileştirmeyen adil bir yönetim oluşturacaklarını ve halkın sesi, gözü ve kulağı olacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.