Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadooğlu, Ramazan Bayramı'nı kutladı

Bizce Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu, bayramların birleştirici özelliğinden herkesin faydalanması gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:08
Kaynak: İHA
Kadooğlu, Ramazan Bayramı'nı kutladı

Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımlayan Kadooğlu, mesajında, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

Türkiye'nin son yıllarda birçok sıkıntıya göğüs gerdiğini vurgulayan Kadooğlu, bunun da birlik ve beraberlik ruhuyla yapılabildiğini söyledi. Ülke insanının her zaman birlik ve beraberlik etrafında kenetlendiğini ifade eden Kadooğlu, "Bizi biz yapan değerlere sahip çıkarsak geleceğe umutla bakarız. Gelecek yılların mutlu ve huzurlu olabilmesi için de bir ve diri olmalıyız. Bu nedenle bayramların birleştirici özelliğinden herkesin faydalanması gerekiyor" dedi.

Bayramın İslam Alemi ve insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını dileyen Kadooğlu, "Ramazanın manevi ikliminden istifade eden vatandaşlarımızın bu ruhu yıl geneline yayabilmesi çok önemlidir. İşte asıl bayramı o zaman yaşarız" ifadelerini kullandı.

Bayramların kardeşlik ve yardımlaşma gibi değerleri bir adım daha öne çıkardığını vurgulayan Kadooğlu, şunları kaydetti:

"Bu coğrafyada yaşam süren bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı kardeşlik duygularını fazlasıyla hissedebiliyoruz. Kardeşliğimizin baki olması da bu duygulardan kaynaklanmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle İslam Aleminin, ülke insanımızın ve mazlum milletlerin bayramını kutluyor, sağlık, sıhhat ve esenlik diliyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.