Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalpar’dan açıklama

Gazişehir Gaziantep Futbol takımıyla yollarını ayıran Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, görevde bulunduğu süre içerisinde kendine destek olan herkese teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:32
Kaynak: İHA
Kalpar’dan açıklama

Gazişehir Gaziantep Futbol takımıyla yollarını ayıran Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, görevde bulunduğu süre içerisinde kendine destek olan herkese teşekkür ederek, başarıya gitmek için kulübün önünü açmaya çalıştıklarını ve bunun içinde fedakarlıkta bulunduğunu söyledi.

Gazişehir Gaziantep takımından ayrılan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, yazılı bir açıklama yaptı. Görev ilk geldiği günden buyana yaşananları anlatan tecrübeli teknik adam, şu görüşlere yer verdi;

“Gaziantep şehrinin sporda hak ettiği yerde olabilmesi için herkese düşen görevler gibi kendime de önemli görevler düşmektedir. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezon küme düştü gözüyle bakılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde son haftalarda göreve geldik. Bunu bizler üzerimize düşen bir sorumluluk olarak kabul ettik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte tamamen demorolize olmuş futbolcu kadromuzu kısa zamanda acil ihtiyaçları olan mental çalışmalarla toparladık ve adeta bir mucizeyi gerçekleştirdik.

Burada Gaziantep Valisi Sayın Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Fatma Şahin ve Kulüp Başkanı Sayın Osman Toprak ile son derece özverili davranan yönetim kurulunun destekleriyle takımı kümede bıraktık. Yeni bir oluşum sonrasında bu göreve devam etmem istendi. Elbette bir Gaziantepli olarak buna yok diyemezdim. Aynı düşünceler ışığı altında ismi Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olarak değiştirilen kulübümüz için kolları sıvadık. Ancak ne var ki bizlerinde beklemediği sonuçları aldık.

Bu durumda başarıya gidecek yolların kapısını açmak için ekibimizle birlikte fedakarlıklarda bulunmaya karar verdik. Başkanımız Sayın Adil Konukoğlu ve yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarla durumu değerlendirdik ve yollarımızı karşılıklı anlayış içerisinde ayırmaya karar verdik. Ayrıca Sayın Adil Sani Konukoğlu ve yönetim kurulumuza şahsım ve ekibim adına teşekkür eder, başarı dolu bir yıl dilerim.

Ben bir Gaziantepli olarak her zaman bu şehrin takımlarının başarılı olmasını isterim. Bu bizi her zaman mutlu eder. Umarım ki takımımızda Süper Lig'de yer alacaktır. Çünkü Gaziantep gibi ekonomisiyle, sanayisiyle Türkiye'ye damga vurmuş bir kent, spor dünyasında da aynı kategoride yer almalıdır.

Gaziantepli sporseverlere bize gösterdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.