Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karacaoğlan mahalle muhtarlığı hizmete açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karacaoğlan Mahalle Muhtarlığı, düzenlenen törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:43
Kaynak: İHA
Karacaoğlan mahalle muhtarlığı hizmete açıldı

Karacaoğlan sakinlerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, dile getirilen sorunları not aldı, en kısa sürede sorunların çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi.

ATOM KARINCA GİBİ ÇALIŞTI

Başkan Şahin, göreve geldiği günden bu yana karış karış mahalleleri gezdi, her mahallenin kılcal damarlarına kadar indi, mahalle sakinlerinin sorunlarına kulak verdi, sorunların çözümü için çalışmalar başlattı. Gittiği her yerde sevgiyle karşılanan Şahin, Gazianteplilerin gönlünde taht kurdu. Yorulmak nedir bilmeden adeta atom kadınca gibi çalışan başkan, vatandaşların yalnızlık hissine kapılmasını önledi, hiçbir zaman hizmetten geri durmadı. Bu doğrultuda Karacaoğlan Mahallesi’ne giden Başkan Fatma Şahin, mahallenin ihtiyacı olan Karacaoğlan Mahalle Muhtarlığını hizmete açtı, mahalle sakinlerinin nabzını tuttu, onlarla hasbihal etti.

Karacaoğlan Mahalle Muhtarlığının açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, il genelinde 30 mahalle muhtarlığı hizmet binasının yapımına yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

BAŞKAN ŞAHİN: BİZİM BESLENDİĞİMİZ DAMAR: HALKIN DUASIDIR

Şahin, “Muhtarlar, demokrasinin ana damarıdır, mahallenin eli, ayağı, gözü, kulağıdır. Mahallelinin en iyi hizmeti alabilmesi için mekan çok mühimdir. İnsana ve insanın yaşamına dokunmak için Karacaoğlan Mahallesi’nde çok küçük ama önemli bir ihtiyacı giderdik. İhtiyaçları biliyoruz, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da bu konuda hassas, uygun mekanları bizlere veriyor, biz de ihtiyaç olan mahallelere hizmet binasını yapıyoruz. Tek amacımız ve muradımız; sizlerin hayır duasını almaktır. Bizim beslendiğimiz damar, sizin dualarınızdır. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıktığımız bu hizmet yolunda ‘Kimsesizlerin kimi’ ‘sessiz yığınların sesi’ olmak için o gün ne söylediysek bugün o sözlerin arkasındayız. Şehrin emini olmak büyük bir sorumluluk ve emanettir. Ben bir işçi emeklisi bir babanın kızıyım, bu toprak, bu şehir bizi yetiştirdi, bizim birbirimizden hiçbir farkımız yok” dedi.

DEV PROJELERDEN BAHSETTİ

Başkan Şahin, Türkiye’nin Melen’den sonra ikinci büyük içme suyu projesi olan Düzbağ İçmesuyu Projesi’yle 120 kilometre uzaktan, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesine bağlı Düzbağ beldesinden doğan, Fırat Nehri'nin bir kolu olan Göksu Çayı’nın 25 Aralık 2018’de Gaziantep'e akacağını anlattı.

Şahin, Kartalkaya Barajı'ndan gelen eski boruların, 2,60 metre çapındaki çelik borularla değiştirildiğini, kayıp kaçak oranında ciddi düşüşler sağlandığında su faturalarında yüzde 15 oranında indirime gittiklerini hatırlattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde 250 bin nüfusun yaşayacağı, 8,5 milyon metrekare alanda kurulacağı "Kuzey Şehir" Projesi kapsamında 2’nci etapta yapılan 749 konut için 14-25 Mayıs 2018 tarihlerinde talep toplanacağını belirtti.

Başkan Fatma Şahin, 4 yılda 280 kilometre imarlı yol açtıklarını sözlerine ekledi.

YILMAZ: ŞAHİN MAHALLELERİ ADIM ADIM GEZDİ

AK Parti Gaziantep Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz da Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Gaziantep aşkıyla hizmet ürettiğini belirterek, Şahin’in kendisine Şehitkamil ilçesinde ne sorun varsa söylemesi yönünde talimat verdiğini aktardı.

Yılmaz, Başkan Şahin’in adım adım mahalleleri gezdiğini bildirerek, halkla birlikte yürüyen Başkan Şahin’in dev projelere imza attığını kaydetti.

Karacaoğlan Mahalle Muhtarı Sadin Dilsiz ise, Başkan Şahin’e mahalleye yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi.

Konuşmaların ardından Başkan Fatma Şahin, Karacaoğlan Mahalle Muhtarlığının açılış kurdelesini kesti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.