Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kardeşlik köprüsü kurdular

Gaziantep Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu 2/B sınıfı ile kardeş okul projesi kapsamında Diyarbakır Bağlar ilçesindeki Batı Karakoç ilkokulu ile kardeşlik köprüsü kurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:09
Kaynak: İHA
Kardeşlik köprüsü kurdular

Sosyal sorumluluk projesi ile sadece maddi yardımlaşma değil kardeşliğin pekiştirilmesinin hedeflendiği belirtilerek, şöyle denildi:

“Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu ilkokulu 2/B Sınıfı olarak "Kardeş Okul Projesi" ile kardeşlik duygusunu en anlamlı bir biçimde yaşamayı ve yaşatmayı hedeflemekteyiz. Kardeş okul projesi sadece bir maddi yardımlaşma projesi olmayıp, bu projenin amacı çocuklarımıza değerlerimizi tanıtmak ve uygulamak ortak bir tema üzerinde yoğunlaşmış, kardeş okulların her türlü bilgi, deneyim ve donanımını ortak bir sinerji yaratarak paylaşmalarını ve üretken hale getirmelerini hedeflemekteyiz.

Bu kapsamda Diyarbakır Bağlar ilçesindeki Batı Karakoç ilkokulunun öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve okul idarecileri arasında birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının paylaşılmasını; etkileşim- iletişim ortamını kurmayı ve geliştirmeyi amaçlamaktayız... Proje kapsamında Batı Karakoç ilkokulunun tüm öğrencilerine Velilerimiz ve öğrencilerimizin gönüllü olarak katılımlarıyla; Okul forması, Kitap, Kırtasiye, Ayakkabı, oyuncaktan oluşan kolilere sevgilerimizi ve kardeşlik duygularımızı da katarak hediye ettik.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.