Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARDİYOLOJİ UZMANI DOÇ. DR. MUSTAFA ÇETİN, SANKO'DA

Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Çetin, SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Hastanesi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:25
Kaynak: İHA
KARDİYOLOJİ UZMANI DOÇ. DR. MUSTAFA ÇETİN, SANKO'DA

Doç. Dr. Çetin, 1981 yılında Gaziantep/Nizip'te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nizip'te tamamladı. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitime başladı. 2004 yılında mezun olup, Tıpta Uzmanlık Sınavında Türkiye 2'incisi olarak Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'ne yerleşti. 2010-2012 yılları arasında Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde zorunlu hizmetini tamamladı.

2012'de Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü'nde kurucu öğretim görevlisi ve Yrd. Doç. olarak görev yaptı. 2015 yılında Doçent oldu, 2016- 2017 yıllarında Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptı.

Girişimsel kardiyoloji (koroner anjiyografi, koroner stent), elektrofizyoloji (ritim bozuklukları) ve kalp pilleri özel ilgi alanları olan Doç. Dr. Çetin, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kardiyoloji anabilim dalında öğretim üyesi olarak görev yapıyor.

Ocak 2018 tarihi itibariyle SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Hastanesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Kardiyoloji Kliniği'nde hasta kabulüne başlayan Doç. Dr. Çetin'in, ulusal ve uluslararası birçok bilimsel makalesi bulunuyor.

Uluslararası birçok prestijli kardiyoloji dergisinde yayın hakemliği yapan ve iyi derecede İngilizce, bilgisayar ve biyoistatistik bilen Doç. Dr. Çetin, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Doç. Dr. Çetin'in de hasta kabulüne başladığı SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Hastanesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Kardiyoloji Kliniği'nde, Prof. Dr. Zarema Karben, Yrd. Doç. Dr. Alper Serçelik, Yrd. Doç. Dr. Fikret Besnili, Uzm. Dr. Beyhan Tiryaki ve Uzm. Dr. İlyas Gökşen de görev yapmaktadır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.