Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kariyer ve gençlik konferansına yoğun ilgi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu tarafından GAÜN Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Tunç’un sunumuyla “Kariyer ve Gençlik” konferansı gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 10:55
Kaynak: İHA
Kariyer ve gençlik konferansına yoğun ilgi

GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansta, Dr. Öğretim Üyesi Tunç, iş dünyasının gerektirdiği beceriler ve kariyer planlama konuları başta olmak üzere, CV hazırlama, yeteneğini kullanma, diploma ve yazılı belgeler dışında farklı yeteneklerini de ifade ederek kariyerini ulaşılabilir kılmanın mümkün olduğunu söyledi.

Dr. Öğretim Üyesi Tunç, kariyer planlamanın yaşamın bir parçası olduğunu vurguladığı konuşmasında, öğrencilerin üniversite yaşamı boyunca gördükleri eğitimin sadece sonuçlarının değil, aynı zamanda üniversite yaşamını nasıl geçirdiklerinin de önemine değinerek, farklı deneyimler yaşamalarının ve model alabilecekleri hocalarının olmasının kariyer yaşamlarında çok önemli olduğunu söyledi.

Konferansın sonrasında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. H. Ahmet Deveci tarafından Dr. Öğr. Üyesi Erhan Tunç’a teşekkür belgesi ve çiçek takdim edilirken, İş Bankası İslahiye Şube Müdürü Serkan Demir tarafından da hediye takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.