Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARKAMIŞ BELEDİYESİ’NE T.C. İBARESİ EKLENDİ

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde Belediye Başkanı Ali Doğan’ın talimatıyla belediye hizmet binasına T.C. ibaresi eklendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:10
Kaynak: İHA
KARKAMIŞ BELEDİYESİ’NE T.C. İBARESİ EKLENDİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanı seçilen Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan ‘T.C.’ ibaresinin belediye binasına tekrar eklenmesi talimatını verdi. Doğan’ın talimatı kısa süre içerisinde yerine getirilerek Karkamış Belediyesi hizmet binasına T.C. ibaresi eklenmesi sağlandı.

Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 82 milyon vatandaşı tek bayrak altında yaşamaktadır. Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde yaşamalıyız. Göreve geldiğimiz gün belediye binamızda T.C. ibaresinin olmadığını üzülerek gördük, bu bizim için gerçek anlamda bir eksiklikti. Türkiye Cumhuriyeti’nin adını ve Cumhuriyet kazanımlarımızı yaşatmak bizlerin görevidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin adının yaşatılması ve devletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna vatanımızın evlatları şehit düştü. Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

Öte yandan Karkamış Belediyesi 2004 yılından beri AK Partili Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan tarafından yönetiliyordu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.