Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karpuzatan tesisleri yeni yüzü ile hizmete hazır

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden tadilat yapılarak yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine sunulan Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri, bölge halkına dinlenme ve piknik için yeni bir alan oluşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:28
Kaynak: İHA
Karpuzatan tesisleri yeni yüzü ile hizmete hazır

Büyükşehir, Gazianteplilere içindeki yüzme havuzu, restorandı, piknik masaları, piknik mangalları, soyunma odaları ve doğal şelalesiyle vatandaşlara yeni bir dinlenme alanı oluşturdu. Yaklaşık 40 bin metrekare alana kurulan Oğuzeli Kurpuzatan Tesisleri, yeni görünümüyle vatandaşların beğenisine sunulacak. Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği bir tesis özelliğine kavuşan Oğuzeli Kurpuzatan Tesisleri, aynı zamanda ailesiyle birlikte piknik yapmak isteyen vatandaşlar için de huzur dolu vakit geçirebileceği bir mekan olacak.

Piknik alanlarında çatılı bulaşık yıkama ünitesi, engelli vatandaşlar için lavabolar, yürüyüş alanları ve çocuk oyun gruplarıyla desteklenen Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri’nde, 200 araçlık otopark da bulunuyor. Aydınlatma sistemiyle donatılan tesisler, vatandaşların gece kullanımı için de hazır hale getirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.