Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada ölen ve yaralananların isimleri belli oldu

Gaziantep'te meydana gelen feci kazada ölen ve yaralananların isimleri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:23
Kaynak: İHA
Kazada ölen ve yaralananların isimleri belli oldu

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep-Nizip karayolunun 15'inci kilometresinde Nizip istikametinden Gaziantep istikametine giden Hasan Koca idaresindeki 27 UY 894 plakalı araç, sürücüsünün hatalı sollama yapması sonucu ters istikametten gelen Burak K.'nın kullandığı 27 LB 409 plakalı ciple çarpışmış, ardından ise Mustafa D hakimiyetindeki 01 BK 661 plakalı otomobil ile Abdullah A. idaresindeki 63 E 3318 plakalı araçlar da kazaya karışmıştı. Kazada aynı otomobilde bulunan 5 kişi feci şekilde yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralanmıştı. Aynı araçta bulunan Furkan ve Buğlem Torun kardeşler kazada yaşamını yitirmiş, cenazeleri ise aynı tabuta konulmuştu.

Kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi. Ölenlerin 27 UY 894 plakalı aracın sürücüsü Hasan Koca (41) ile aynı araçta bulunan Sinan Torun, 1 yaşındaki oğlu Furkan Torun, 6 yaşındaki kızı Buğlem Torun, 59 yaşındaki Sevim Torun olduğu öğrenildi. Kazada sürücü Hasan Koca'nın eşi Sema Koca ile Buğlem ve Furkan kardeşlerin annesi Nuriye Torun, cip sürücüsü Burak K., cipte bulunan Recep Sunar ve diğer araçta bulunan Ömer Arslan'ın yaralandığı belirlendi.

Aynı kazada, eşini, kayınvalidesini ve 2 çocuğunu kaybeden 30 yaşındaki Nuriye Torun ile ölen sürücünün eşi Sema Torun, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Eşlerini kazada kaybeden kadınların yoğun bakımda bulunduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.