Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kazanan Türkiye ve Türk Milleti olmuştur”

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:14
Kaynak: İHA
“Kazanan Türkiye ve Türk Milleti olmuştur”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, 28 Mayıs’ta yapılan ve Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile sonuçlanan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Çıkmaz, “Kazanan Türkiye ve Türk Milleti olmuştur.  Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Başkan Çıkmaz, zorlu ve yorucu bir seçim sürecini ülke olarak kazasız ve belasız bir şekilde atlatmış olmanın huzuru içerisinde olduklarını belirterek, “Çok şükür ki gerek 14 Mayıs gerekse 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimler Gaziantep özelinde ve tüm seçim bölgelerinde münferit birkaç olayın dışında huzur içerisinde tamamlandı. Özellikle MHP kadroları ve seçmeni ‘Adayı Belli Karar Net’ bir şekilde sandığa giderek tarihin üzerlerine yüklediği sorumluluğun gereğini yerine getirmiştir. Sonuçların şehrimize, ülkemize ve tüm gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Türk Milleti’nin demokrasinin gereğini büyük bir olgunluk içerisinde yerine getirdiğini ve rekor katımlarla sandığa giderek tercihini yaptığını dile getiren Çıkmaz, şunları söyledi:

“Milletimiz 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hür iradesiyle sandığa gidip, tercihini yapmıştır. Milletin iradesinin üzerinde hiçbir irade kabul edilemez. Sandıktan çıkan sonuçlara yine demokrasinin gereği olarak istisnasız herkes saygı göstermek durumundadır. Millet bir kez daha 5 yıllığına ülkenin yönetimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etmiştir. Sayın Erdoğan’ın öncülüğünde Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının inşasına 28 Mayıs akşamı itibariyle başlanmıştır. Sonuçların bir kez daha hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.