Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kenan Seçkin, TMMOB İKK Sekreteri oldu

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Oda temsilcileri tarafından oluşturulan İl Koordinasyon Kurulu'nda bayrak değişimi yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:31
Kaynak: İHA
Kenan Seçkin, TMMOB İKK Sekreteri oldu

TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası'nda toplandı. Toplantıda yapılan devir teslim töreni ile, TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu Sekreteryası İnşaat Mühendisleri Odasından Ziraat Mühendisleri Odasına geçti. Ziraat Mühendisleri Odası İl Koordinasyon Kurulu Temsilcisi ve Şube Başkanı Kenan Seçkin 16. dönem TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu sekreteri oldu.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, 15. dönem TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Burkay Güçyetmez'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve bir plaket verdi. Daha sonra TMMOB 'un yeni İKK Sekreteri Kenan Seçkin, 15 dönem sekreteryasını yürüten İnşaat Mühendisleri Odasına teşekkür plaketi verdi.  TMMOB'un yeni İKK Sekreteri Kenan Seçkin, TMMOB olarak budan önce olduğu gibi bundan sonra da mesleki konularla kent ve ülke gündemini ilgilendiren konularda çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.