Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıç, Regaib kandilini kutladı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, üç ayların başlangıcı Ramazan Ayının habercisi olan Regaib Kandili'ni kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:01
Kaynak: İHA
Kılıç, Regaib kandilini kutladı

İnsanların kalplerinin birbirlerine yaklaşmasını sağlayan kandillerin toplumumuzda önemli bir yere sahip olduğunu belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin doruğa ulaştığı zamanlardır" dedi. 

Başkan Kılıç, "Üç Aylar, feyizli ve bereketli bir maneviyat mevsimidir. Cenab-ı Allah'ın rahmetini ve merhametini ikram ettiği bu özel geceler mağfiretinin, lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı, yaratıcımıza, ailemize, çocuklarımıza ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatan, yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olan kutsal zaman dilimleridir. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Türk İslam Alemi'nin Regaib Kandili'ni ve Üç Aylarını kutlar, bu gecenin, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör ve şiddetin, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzurun almasına vesile olmasını diler, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.