Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu 'evet' çadırını ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gezi ve temaslarını sürdürdüğü Gaziantep'te 'evet' çadırını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2017 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 02:43
Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu 'evet' çadırını ziyaret etti

Gençlerin, "İnşallah yüzde 65'le geliyoruz" sözleriyle uğurladığı Kılıçdaroğlu, tavla oynayarak Başbakan Binali Yıldırım'a mesaj gönderdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'daki terör örgütü operasyonunda yaklaşık 20 gün önce şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın Şehitkamil ilçesindeki baba evini ziyaret ederek,aileye başsağlığı diledi. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından seçim otobüsü ile halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, Gaziantep Üniversitesi Bulvarı'ndaki 'evet' çadırını ziyaret etti. Ayaküstü gençlerle sohbet eden Kılıçdaroğlu ile gençler bir süre birbirlerini ikna etmeye çalıştı. Kılıçdaroğlu çadırda, "Evet diyen de hayır diyen de bizim vatandaşımız" dedi. Gençler ise Kılıçdaroğlu'nu "Sizin için de evet diyoruz. İnşallah yüzde 65'le geliyoruz" diyerek uğurladı.

TAVLA İLE BAŞBAKANA MESAJ

Kılıçdaroğlu, daha sonra çevredeki vatandaşlarla sohbet ederek bir kafeteryaya girdi. Gençlerin yoğun olduğu kafede arkadaşıyla tavla oynayan Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği öğrencisi Ayşegül Dardan'ın masasına konuk olan Kılıçdaroğlu, öğrenci ile tavla oynadı. Oyunu kazanan Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, "Rakibiniz başbakan olsa nasıl biterdi" sorusu üzerine ise "bir şey değişmez yine aynı oynardım ve yine kazanırdım" cevabını verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.