Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu Gaziantep’e geliyor

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 21 Mart Salı Günü Gaziantep'e geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:48
Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu Gaziantep’e geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Mart Salı günü Gaziantep'e gelerek deprem bölgesi olan Nurdağı'nda Millet Buluşması ve ardından afetin yaşandığı Nurdağı'nda çadır ve konteyner kent ziyareti gerçekleştirecek.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep'te gerçekleştireceği programın koordinasyonu için görevlendirilen  heyet CHP Gaziantep İl binasında bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıya, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ile birlikte il yönetimi ve ilçe başkanlarının yanı sıra Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Özgür Karabat, Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Ednan Arslan, Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ve Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya katıldı.

UÇAR: 13. CUMHURBAŞKANIMIZI GAZİANTEP'TE AĞIRLIYORUZ

Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep'te gerçekleştireceği programa ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, ziyarete yönelik yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından bölgeye yoğun bir şekilde ziyaretlerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Mart Salı günü Gaziantep'e gelerek deprem bölgesi olan Nurdağı'nda CHP Grup toplantısını gerçekleştirecek. Grup toplantısının ardından afetin yaşandığı Nurdağı'nda çadır ve konteyner kenti ziyaret edecek” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.